Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ
Αθηνών 26, Ναύπακτος – Τηλ.: 26340 23439, 6977 395 846, fax: 26340 24744
Blog Ομοσπονδίας: omospondianafpaktias.blogspot.com


Ναύπακτος, 21Μαρτίου 2011
 
  
ΘΕΜΑ:   ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ 1-49 ΑΤΟΜΑ».


Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συνεχίζοντας την προσπάθειά του για τη στήριξη των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής Ναυπακτίας και στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος, προκήρυξε πρόχειρο διαγωνισμό εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προτάσεων από τους ενδιαφερόμενους αναδόχους, ορίστηκε η 10η Μαρτίου 2011 και κατατέθηκαν εμπρόθεσμα συνολικά 5 (πέντε) προτάσεις.
Το Δ.Σ. μετά από δύο πολύωρες συνεδριάσεις, όπου μελετήθηκαν διεξοδικά και οι πέντε αυτές προτάσεις, αποφάσισε ομόφωνα την επιλογή της εταιρείας «ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.».


Η ΟΕΒΕΣΔΝ καταρχάς θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις εταιρείες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.

Επιπλέον καλεί τόσο τις επιχειρήσεις της περιοχής, όσο και τους εργαζόμενους, να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της Ομοσπονδίας και να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα, που έχει ως βασικό στόχο την διευκόλυνση των επιχειρήσεων για την έξοδό τους από την κρίση.

Πολύ σύντομα θα αναρτηθούν στο blog τόσο οι προϋποθέσεις επιλεξιμότητας επιχειρήσεων και εργαζομένων, όσο και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομιστούν από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.

Παρακαλείστε για τυχόν πληροφορίες και πρόσθετες διευκρινίσεις να αποτείνεστε στον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Ανδρέα Καλφούντζο, στο τηλ. 26340 38466.
     
                                                                                
                                                       Για το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΝΔ,

                                             Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας


                                       Τσιλιγιάννης Σωτήρης            Κατσίκας  Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου